:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Mart 17, 2019   11:12

0

281

Bečić:Policija staloženo osujetila nasilničko ponašanje

Narodni poslanik i predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti, Igor Bečić, čestitao je danas policiji na visokoj profesionalnosti i odlučnosti da na miran i staložen način osujete nasilničko ponašanje izgrednika tokom sinoćnjeg upada na RTS.

Kako je istakao u saopštenju, to je bio "divljački upad Dragana Đilasa i njegovog jurišnika Boška Obradovića sa grupom maskiranih huligana naoružanih motornim testerama i propalih političara iz takozvanog Saveza za Srbiju, kojima je bahatost, nasilje i mržnja jedino oružje".

Ocenivši da je ogromna šteta naneta ugledu Srbije, Bečić ističe da "činjenica da su batinaši na celu sa tajkunom Đilasom i Obradovićem i ostalim iz takozvanog Saveza za Srbiju u toku nereda dobili podršku od Haradinaja, Zagreba i Sarajeva" zahteva da tužilaštvo kazni takvo "očajničko i huligansko ponašanje nazovi lidera opozicije koji radi ličnih i interesa pojedinih centara moći rade protiv Srbije i njenih građana".

Bošku Obradoviću i tajkunu Đilasu ne sme se dozvoliti da nekažnjeno izazivaju krvave građanske sukobe u Beogradu i Srbiji, zaključio je Bečić.

Izvor: T a n j u g

RTSdemonstrantiSzSĐilasObradovićmaskirani huliganiBečić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva