:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Oktobar 19, 2018   20:10

0

23

Brnabić: Problem s Guglom tehničke prirode, uskoro će biti rešen

Problem sa servisima Gugla u Srbiji trebalo bi da bude rešen u najskorije vreme, a čemu su premijerka Ana Brnabić i njen tim dobili potvrdu od menadžmenta kompanije u SAD.

Od menadžmenta Gugla dobijena su čvršta uveravanja da Srbija nije stavljena na "crnu listu" te kompanije, te da je reč o tehničkom, a ne, kako su pojedini mediji i društvene mreže preneli, o političkom, finansijkom ili pravnom problemu.

Predsednica vlade i njen tim, naime, u stalnom su kontaktu s predstavnicima Gugla, odnosno s menadžmentom kompanije u SAD upravo zbog informacija koje su se u javnosti pojavile, a prema kojima je Srbija stavljena na "crnu listu" te kompanije.

U saopštenju iz kabineta premijerke navodi se da su dobijena črvsta uveravanja da je reč o tehničkom problemu, te da se očekuje u najskorije vreme rešenje upravo tog problema i nastavak normalnog funkcionisanja svih servisa kompanije Gugla u Srbiji.

"Verujemo da će se kompanija Gugla uskoro o ovome izjasniti", navedeno je u saopštenju, u kojem se još apeluje na javnost da se ovako važne infromacije ubuduće najpre provere.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva