:

:

TV Most

Foto: arhivska fotografija

clock

Oktobar 23, 2018   17:55

0

106

Brnabićeva o rekonstrukciji Vlade: Ne licitirajte imenima

Premijerka Ana Brnabić je zamolila da se ne licitira u vezi s rekonstrukcijom Vlade i poručila da neće da izdvaja nikoga iz svog tima.

"Kada i ako bude bilo promena u Vladi – biće ih, ali nemojte da licitirate imenima. To nije u redu i nije korektno. Ja neću diferencirati između članova mog tima", rekla je premijerka odgovarajući na pitanje novinara u Novom Sadu da li će biti smena u Vladi.

Upitana da li se "klimaju stolice" ministarkama Zorani Mihajlović i Jadranki Joksimović, Brnabićeva je reagovala rečima: "Ne, ne, stvarno nemojte da izdvajate nikog iz mog tima. Svi rade, imaju ogromne obaveze, a takve stvari mogu samo da im skrenu misli sa posla, što nije dobro za Srbiju i građane." 

Premijerka je odgovorila i na pitanje o tome što su pojedini opozicioni lideri kritikovali reči predsednika Aleksandra Vučića u Kraljevu, upućene turskom investitoru, kao uvredljive za žene.

"Opozicioni lideri smatraju da je nešto uvredljivo za žene? Zapanjili ste me, verujte mi. Da oni smatraju da je nešto uvredljivo za žene to je... Dobro, mislim da mi potpuno drugačije shvatamo šta je uvredljivo za žene, a šta nije", rekla je premijerka.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva