:

:

TV Most

Foto: Taнјуг

clock

Decembar 17, 2018   18:32

0

193

Dačić zadovoljan rezultatima SPS-a na lokalnim izborima

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izrazio je zadovoljstvo rezultatima koje je ta stranka postigla na lokalnim izborima koji su u nedelju održani u opštinama Lučani, Doljevac, Kladovo i Kula i naveo da su izbori potvrdili da je SPS druga stranka po snazi u Srbiji.

Ivica Dačić je naveo da je SPS negde samostalno, negde u koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom, postigao izvanredne rezultate u Kladovu, gde su osvojili blizu 30 odsto glasova.

U Kuli i Doljevcu SPS je, kaže Dačić, osvojila oko 12 odsto, a u Lučanima 10 odsto glasova.

"To je još jedna potvrda ispravnosti politike koju vodimo i potvrda jačine poverenja koju naša koalicija SPS-JS uživa među građanima. Nesporno je da je SPS druga stranka po snazi u Srbiji, a da ja naša koalicija sa JS veoma vitalna i da najduže opstaje na našoj političkoj sceni", rekao je lider SPS-a novinarima u sedištu stranke pred početak sednice Glavnog odbora.

Dačić je zahvalio građanima koji su glasali za SPS i čestitao SNS-u i Aleksandru Vučiću na pobedi u četiri opštine.

Dačić je najavio da će se na desetom Kongresu Socijalističke partije Srbije, zakazanom za subotu 22. decembar, birati predsednik partije, članovi Glavnog odbora, Statutarne i Nadzorne komisije.

Izvor: Taнјуг

DačićSPS izbori
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva