:

:

TV Most

Foto: Večernje novosti

clock

Decembar 18, 2018   14:56

0

719

Deca sa KiM šalju poruku svetu: Želimo da rastemo u miru

Mališani i zaposleni Predškolske ustanove „Danica Jarmaz“ istakli su da u ovim teškim vremenima, izazvanim nerazumnim odlukama Prištine, traže jedino svoja prava koja imaju i ostala deca u svetu.

Praveći svojim telima veliko srce zaposleni i mališani Predškolske ustanove „Danica Jaramaz" iz Kosovske Mitrovice poslali su poruku ljubavi celom svetu, jer, kako kažu, od ljubavi se najlepše raste. Oni su istakli da u ovim teškim vremenima, izazvanim nerazumnim odlukama Prištine, najmlađi stanovnici Kosovske Mitrovice traže jedino svoja prava koja imaju i ostala deca u svetu.

- Mi šaljemo poruku ljubavi, jer se od nje najlepše raste. Naše su želje da rastemo u miru, igri, bezbrižni i srećni, da možemo slobodno da putujemo i da naši roditelji mogu bez brige da idu na posao - neke su od poruka mališana ove ustanove, ispisanih na srcima.

Veliko srce napravljeno ispred obdaništa u Kosovskoj Mitrovici namenjeno je i kao znak zahvalnosti svim drugarima, njihovim roditeljima i vaspitačima, koji iz čitave zemlje, ali i iz Republike Srpske i Crne Gore, šalju podršku i materijalnu pomoć, kako bi što više dece na Kosovu i Metohiji dobilo novogodišnje paketiće.

Izvor: Večernje novosti

deca na KiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva