:

:

TV Most

Foto: RTV Puls

clock

Novembar 14, 2018   19:22

0

67

Ekipa Gimnazije iz Šilova pobednik turnira u malom fudbalu

Takmičenje srednjih škola u Kosovskom Pomoravlju u malom fudbalu održano je danas osmi put zaredom u Šilovu. Među sedam ekipa učesnica pobednik je, kao i na svim prethodnim, domaćin – ekpa Gimnazije iz Šilova. Drugo mesto pripalo je ekipi Gimnazije iz Kosovske Kamenice, a treće Ekonomskoj školi iz istog mesta.

Pobednici i njihov trener - profesor fizičkog Ljubomir Stojanović, nisu krili radost. Sada  ih čeka novi izazov: međuokružno takmičenje u Vranju. 

Kapiten pobedničke ekipe Marko Todorović je siguran u sebe i svoje saigrače i srećan zbog pehara koji su osvojili i ovaj, osmi put. A na pitanje da li očekuje pobedu u Vranju, odgovara:

“Daćemo sve od sebe. Ali u fudbalu se nikad ne zna. Lopta je okrugla”, kaže Marko.

Trener Ljubomir Stojanović  je zadovoljan pobedom i veruje u svoje pulene.

“Oni su standardno dobra ekipa i daćemo sve od sebe da u Vranju osvojimo što bolji plasman”, kaže Stojanović.

“Pobedili su bolji”, smatra direktor Gimnazije u Kosovskoj Kamenici Ivan Arsić, čija ekipa je izgubila finalnu utakmicu. Kaže da kao profesor fizičkog sportska takmičenja ocenjuje pozitivno jer zna koliko su sportske aktivnosti potrebne mladima. 

“Po planu Ministarstva prosvete Srbije u ovoj školskoj godini očekuju nas još dva sportska turnira - u košarci i odbojci.

Osim pehara za prvoplasirane, ostalim učesnicima i organizatorima, biće dodeljene diplome i zahvalnice.

Izvor: RTV Puls

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva