:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Mart 16, 2019   13:51

0

261

Grupa Albanaca napala srpske mladiće u Severnoj Mitrovici

U  multietničkom naselju Bošnjačka mahala, koje se nalazi pored južnog dela Kosovske Mitrovice, sinoć je grupa od 30-tak Albanaca napala dvojicu srpskih mladića i nanela im telesne  povrede.

Dvojica srpskih mladića povređena su sinoć u Severnoj Mitrovici kada ih je u naselju Bošnjačka mahala u Nemanjinoj ulici napala veća grupa Albanaca. Policija je potvrdila incident, a kako je za TV Most izjavio šef operative za region Sever Željko Bojić privedena su dva osumnjičena lica i uzete su izjave od četiri svedoka.

Povređenim sedamnaestogodišnjacima pomoć je ukazana u KBC u Severnoj Mitrovici gde su hospitalizovani.

Dečaci nisu hteli pred kamere iz bezbednosnih razloga, a dežurni lekar Bojan Vučinić, specijalista opšte prakse, izjavio je da je njihovo stanje stabilno.

“Sinoć su dva maloletna lica muškog pola, K.M. 2001. godište i M.L. 2001. godište, dovežena zbog povreda kako navode zadobijenih u tuči. Sprovedena je ultrazvučna, radiološka i laboratorijska dijagnostika, konsultovani su ortoped i neurolog, njihovo stanje je stabilno i oni se osećaju dobro. Na odeljenju su za praćenje, mislimo da nema težih povreda“, rekao je za TV Most Vučinić.

Ovaj slučaj okarakterisan je kao širenje verske i nacionalne mržnje, a istraga je u toku.

Izvor: TV Most

Severna MitrovicaNapad
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva