:

:

TV Most

clock

Mart 26, 2019   8:23

0

278

Krstajić: Ponosan sam, ali nema euforije

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić ocenio je da je realan remi u Lisabonu protiv Portugalije (1:1) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

"Kada sve saberemo i oduzmemo, rezultat je realan. Ono što su momci uradili je za veliko poštovanje. Iznelii su kompletan teret ove turneje. Čestitam im od srca, Srbija treba da bude ponosna na ove momke", rekao je Krstajić na konferenciji za novinare na stadionu Luž.

On je dodao da je povreda Kristijana Ronalda poremetila Portugaliju, ali i Srbiju povreda Mijata Gaćinovića, podsetivši i da je Nemanja Radonjić ušao bez zagrevanja.

O odluci sudije Simona Marčinjaka da poništi prvobitnu odluku da svira penal zbog ruke Antonija Rukavinu, Krstajić kaže:

"Nisam video, bilo je daleko. Sudija je reagovao kako je reagovao i digao ofsajd ako se ne varam. To morate da pitate sudiju".

Prema njegov rečima, bod će puno značiti u borbi za EURO posle 20 godina.

"Utakmice su pokazale da će grupa do samog kraja biti neizvesna. Za naše samopouzdanje bi bilo dobro da utakmica sa Ukrajinom. Nema euforije posle ovoga", zaključio je Krstajić.

Izvor: T a n j u g

kvalifikacije za EPPortugalija-SrbijaKrstajićfudbalreprezentacija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva