:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Oktobar 11, 2018   8:26

0

469

“Lidl“ otvorio 16 prodavnica

U 12 gradova Srbije tačno u osam sati otvoreno je 16 prodavnica "Lidla", najvećeg trgovinskog lanca u Evropi. Svečanom otvaranju jedne od pet "Lidlovih" prodavnica u Beogradu prisustvovao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Direktor "Lidla Srbija" Tomislav Šapina i predsednik Srbije Aleksandar Vučić presekli su crvenu vrpcu na prodavnici "Lidla" na Konjarniku, a Vučić je ocenio da je taj objekat lepši nego u Bugarskoj.

"Lepše izgleda nego u Bugarskoj, bio sam pre šest-sedam godina i ovaj je mnogo lepši i veći", rekao je Aleksandar Vučić.

Radoznali građani su ispred prodavnice u Ulici Vojislava Ilića počeli da se okupljaju pre zore, jer su čuli da će moći da kupuju po cenama nižim i do 20 odsto. Nestrpljivi su da vide koji su proizvodi u ponudi i očekuju povoljnije cene.

Potrošačima će na raspolaganju biti 1.500 brendova od čega čak 350 iz domaće proizvodnje. Samo u domenu voća i povrća uspostavljena je saradnja sa više od 25 dobavljača iz Srbije.

Otvaranju prodavnice u Beogradu prisustvovali su i ambasador Nemačke Tomas Šib, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i ministar trgovine, turizma i telekomunicija Rasim Ljajić.

U 8 časova otvoreno je još 15 prodavnica ove kompanije.

U Beogradu je otvoreno pet objekata – na Konjarniku, na Novom Beogradu, Vidikovcu, Zvezdari, Trošarini i u Borči.

Vrata ovog trgovinskog lanca otvorena su i u Boru, Kragujevcu, Nišu, Leskovcu, Smederevu, Subotici, Somboru, Užicu, Šapcu, Novom Sadu i Zrenjaninu.

Do kraja godine, kako je najavljeno, biće otvoreno još sedam "Lidl" radnji – u Vršcu, Inđiji, Pančevu, Kikindi, Kruševcu, Jagodini i na još jednoj lokaciji u glavnom gradu.

Prodavnice "Lidla" radiće do 22 časa.

Izvor: RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva