:

:

TV Most

clock

Mart 17, 2019   17:37

0

246

Lončar: Cela Srbija videla siledžijsko ponašanje

Ministar zdravlja Zlatibor Loncar ocenio je da je u sinoćnim događajima oko i u RTS- u, kao i na ulicama Beograda danas, cela Srbija mogla da vidi siledzijsko ponasanje opozicionih lidera i njihovih pristalica, koji su nasilnim putem hteli da ruse pravni poredak nase drzave.

"Nadlezni državni organi moraju momentalno i bez izuzetka da reaguju na ovakve i slične pojave kada pojedinci bez ikakvog legitimiteta i podrške građana Srbije pokusavaju na vulgaran i siledžijski način da ugroze pravni poredak nase drzave", rekao je Lončar.

Članica Predsedništva SNS-a Nela Kuburović kaže da je današnja opsada zgrade Predsedništva Srbije u kojoj su učestvovali Boško Obradović, Dragan Đilas, Borko Stefanović i ostale pristalice SZS, nezapamćen teror nad demokratijom, institucijama i građanima.

Kuburovićeva ih je u pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu upitala da li su ih na fakultetima i sveučilištima čijim diplomama mašu učili da upadaju, ruše i uništavaju tuđu imovinu i drzavne institucije.

Beogradski odbor SNS-a pružio je podršku Aleksandru Vučiću. 

Mirović osudio nasilničko ponašanje opozicije

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović osudio je nasilničko ponašanje koje sudanas i juče, blokirajući institucije i izazivajući nasilje, proveli Boško Obradović, Dragan Đilas i drugi predstavnici opozicije.

"Motorne testere i vešala simboli su programa i ciljeva stranaka i pojedinaca koji su svojim delovanjem u bliskoj prošlosti naneli mnogo štete našoj zemlji. Njihovo političko delovanje sinonim je za pljačkašku privatizaciju, služenje tuđim interesima i u novije vreme nasilje i mržnju prema Aleksandru Vučiću. Takva politika interesa, bez politike konkretnih ciljeva za narod i građane, neće dobiti podršku ni sada ni u budućnosti", navodi se u izjavi Mirovića.

Izvor: Танјуг

LončarSzSupad u zgradu RTS-aosudaKuburović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva