:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Januar 19, 2019   10:32

0

349

Mandić i Knežević u Podgoricu se vratili Vučićevim avionom

Crnogorski mediji pišu da su se lideri opozicionog Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević vratili iz Beograda službenim avionom predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 

To su objavili podgorički listovi Dan i Pobjeda, a preneli RTCG i CdM.

Mandić i Kneževič u četvrtak su prisustvovali svečanom ručku koji je u čast ruskog predsednika Vladimira Putina organizovao predsednik Srbije u Palati Srbija, a vratili su se u petak u Podgoricu.

"Službeni avion predsednika Srbije u kojem su se nalazili Mandić i Knežević sleteo je na Aerodrom Podgorica u 11.45. Avion predsednika Srbije je za Beograd poleteo u 12.15", kazao je izvor iz Aerodroma Crne Gore.

Predsednik Demokratske narodne partije Milan Knežević potvrdio je saznanja Pobjede, navodeći da se u Podgoricu iz Beogrda vratio "onako kako dolikuje srpskim političarima".

"Nemam nameru da bilo kome objašnjavam naše političke aktivnosti, posebno zato što su u skladu sa zakonima Crne Gore. U svakom slučaju, Andrija Mandić i ja smo se vratili u Podogoricu kako i dolikuje srpskim političarima iz Crne Gore nakon susreta s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom”, kazao je Knežević.

Kako tvrdi list, pozivajući se na nezvanične informacije, korišćenje službenog aviona predsednika Srbije je specijalna privilegija koja nije dostupna čak ni najbližim Vučićevim saradnicima iz Vlade i Predsedništva.

Izvor: T a n j u g

crna goraputinmandićkneževićpredsednički avion
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva