:

:

TV Most

Foto: arhivska fotografija

clock

April 13, 2019   15:45

0

302

Martinović: Poslanici ostaju u Skupštini da je brane od tajkuna i fašista

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović najavio je da će “poslanici vlasti ostati u Domu Narodne skupštine i da će je čuvati od onih koji bi hteli da nasiljem, pretnjama i ucenama preuzmu institucije i uzmu vlast u Srbiji”.

- Bićemo ovde sve dok to bude potrebno. Čuvaćemo ovaj hram demokratije od tajkuna Đilasa i Jeremića, ali i od fašističkog vođe Obradovića zato što smatramo da je važno da se poštuje izborna volja građana - poručio je Martinović.

On je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije poručio da će poslanici vlasti i dalje “biti njihovi pouzdani partneri u borbi za pristojnu Srbiju”.

Prema njegovim rečima, poslanik dmeokratske stranke Balša Božović želi da priča o tome što su policajci ušli u Skupštinu da bi skrenuo pažnju sa “fijaska” koji je doživeo protest opozicije.

- Oni ne žele da pričaju o tome da je njihov dugo najavljivani i nikad do sad viđeni skup doživeo potpuni fijasko, nego zašto je policiija pristuna - rekao je Martinović.

On je kazao da je više Srba krenulo iz Leposavića na miting 19. aprila nego što se skupilo “opozicionara ispred” zgrade Skupštine Srbije.

Izvor: Blic

MartinovićSNSprotestiSzS
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva