:

:

TV Most

Foto: Тан југ

clock

Decembar 13, 2018   16:54

0

157

Ni Haradinaj ni stranci ne mogu da naređuju Srbiji!

Predsednik Aleksandar Vučić je, povodom novih pretnji koje stižu od Ramuša Haradinaja, na pitanje novinara TV Most rekao da Srbija nikome neće da preti i da će staloženo i mirno da reaguje.

Na Haradinajeve izjave da takse prema Srbiji neće biti ukinute dok Srbija ne prizna nezavisnost i ulazak KiM u međunаrodne institucije, Vučić ističe da samo čeka, kako kaže, da se "lista želja" dodatno produži.

"Meni je ostalo još pet dana na vlasti, kako je to već zapovedio Haradinaj. Pa dobro, gledaćemo kako da mu ispunjavamo sve to što je tražio. Šta da vam kažem na sve to? U toku je 'fontana želja' a ja to nikad nisam slušao", kaže Vučić.

Istakao je da u Srbiji Haradinaj nikome ne može da izdaje naređenja, ni on ni bilo ko drugi.

"Samo građani Srbije preko svog rukovodstva mogu da upravljaju svojom zemljom. Neće upravljati ni stranci niti Haradinaj kao naš građanin, niti mnogi drugi.

Neka se oni ispucaju sa svim svojim glupostima, ludostima i pretećim izjavama. Mi nikome nećemo da pretimo ništa. Mi ćemo mirno i staloženo stvari da posmatramo i staloženo, razumno, racionalno i mirno da reagujemo", rekao je Vučić.

Izvor: ТВ Мост

vučićharadinajKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva