:

:

TV Most

Foto: arhivska fotografija

clock

Decembar 17, 2018   17:02

0

232

Obradović: Brine me atmosfera nasilja i linča

Potpredsednica Srpske napredne stranke Marija Obradović izjavila je da je ta stranka zadovoljna rezultatima lokalnih izbora u Kuli, Kladovu, Lučanima i Doljevcu, ali je ukazala da je brine atmosfera "nasilja, linča, huliganstva, progona", posebno u Lučanima, koju je kreirala opozicija.

"Nasilje nikome nije donelo dobro, pa neće ni u Srbiji. Iskoristićemo sve zakonske mogućnosti da se tome stane na put, fizičkom, verbalnom i političkom nasilju, ali u zakonskim okvirima", rekla je Obradovićeva na konferenciji za novinare u sedištu SNS-a.

Ona je podsetila da je sve počelo nekoliko dana pre izbornog dana, pokazivanjem navodnih lažnih prijava za doseljivanje u opštine Lučani, a na dan izbora lider pokret Dveri Boško Obradović je "tvitovao" imena, prezimena i adrese ljudi sa navodima da su lažni.

"Naš kandidat Danijela Luković je napadnuta, verbalno vređana i uznemiravana, Stefana Kuzmanovića koji je čekao da glasa su napali. Dogodio se napad na novinara, kolegu iz Pančeva. Na njega su nasrnuli i ima policijska beleška. Napad na Dijanu Hrkalović je nešto što je kulminacija tog dana", rekla je ona.

Obradovićeva je pozvala opozicione političarke da se ograde od nasilja nad ženama i takve vrste ponašanja svojih lidera.

"Dok to ne čujem ne želim da verujem da se te političarke bore protiv nasilja nad žena", rekla je Marija Obradović.

"Sve nepravilnosti o kojima je Crta govorila ne mislim da značajno mogu da promene rezultat i nisu u obimu da zahtevaju hitnu reakciju. To je sve deo izbornog procesa", rekla je Obradovićeva.

Izvor: FoNet

Marija ObradovićSNSlokalni izbori
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva