:

:

TV Most

clock

Mart 17, 2019   19:32

0

325

OO SNS Priština-Gračanica: Puna podrška predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću

Reagujući na poslednja dešavanja u srpskoj prestonici, Opštinski odbor Srpske napredne stranke Priština-Gračanica saopštio je da pruža punu podršku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću.

"Srpski narod na Kosovu i Metohiji je najviše stradao u trenutku kada je Srbija bila najslabija, slučajno ili ne, jedan od tih je bio na današnji dan pre petnaest godina. Za nas je neverovatno da baš danas, kada se sećamo tog stradanja, postoje ljudi toliko bezočni i halapljivi za novcem i vlašću, da su spremni da urušavaju Srbiju, poredak i stabilnost, i time stvaraju priliku za neka nova stradanja Srba u pokrajini", navodi se u saopštenju i dodaje da "sa velikim uznemirenjem i strahom pratimo šta se dešava u Beogradu, i osuđujemo brutalne i nerazumne akcije koje imaju za cilj da se Srbija uvede u haos".

Odbor podseća da "Albanci sa velikim ushićenjem prate šta se dešava ovih dana u Beogradu, nadajući se da će Srbija biti oslabljena i dovedena u stanje nemoći i haosa baš kao u vreme vlasti Dragana Đilasa i Vuka Jeremića".

"Zato, još jednom šaljemo poruku svima u celoj Srbiji da ne nasedaju na provokacije siledžijskog dela opozicije, a našem predsedniku da ostane hrabar kao i do sada, jer je većinska Srbija uz njega. Srbi na Kosovu i Metohiji će uvek biti uz našeg predsednika i raditi na očuvanju mira, stabilnosti i bolje budućnosti za nas i našu decu", stoji na kraju saopšenja Opštinskog odbora SNS Priština-Gračanica.

Izvor: TV Most, saopštenje

OO SNS Priština-Gračanicapodrška VučićuKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva