:

:

TV Most

clock

Decembar 19, 2018   8:35

0

220

Petković: Proterati verbalno nasilje iz političkog života

Petar Petković, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, kritikovao je sinoćnji nastup lidera Demokratske stranke Srbije Miloša Jovanovića na RTS-a, u kojem je, kako kaže, ponovo pretio potpredsedniku SNS-a Marku Đuriću i svim ljudima koji se bore za pobedu srpske državne politike.

„Parada verbalnog nasilja s pozivanjem na vešanje političkih neistomišljenika u direktnom televizijskom prenosu pojava je koja mora jednom za svagda biti prognana iz našeg političkog života“, naveo je Petković u saopštenju dostavljenom medijima.

Petković kaže da je to najgori primitivizam i dokaz postojanja šire kampanje koja za cilj ima da se Srbija u najvećoj mogućoj meri iznutra zavadi kako bi se oslabio njen kapacitet za suočavanje sa najvećim nacionalnim izazovima.

„U Srbiji umornoj od nasilja i degradacije svih pozitivnih vrednosti koje je obeležilo godine DOS-ove vladavine, političke pojave poput Miloša Jovanovića zastrašujuć su podsetnik na mračnu prošlost i doba slabljenja i poniženja Srbije“, smatra Petkvić, koji od Jovanovića zahteva izvinjenje, jer, kako kaže, građani zaslužuju da se o ozbiljnim političkim pitanjima u Srbiji diskutuje uz poštovanje osnovnih demokratskih pravila pristojnosti.

Izvor: Танјуг

SNSPetar Petković
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva