:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Novembar 20, 2018   12:48

0

82

Popović: Velika pobeda srpskog naroda i Vlade Srbije

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović pozdravio je danas veliku pobedu srpskog naroda i Vlade Srbije na Skupštini Interpola, kojom je sprečeno da lažna država Kosovo uđe u ovu međunarodnu organizaciju.

"Glasanje u Interpolu je još jedna potvrda da se upornom i posvećenom borbom za naše Kosovo, uz podršku naših prijatelja u svetu, može pobediti u teškoj i nepravednoj borbi, gde su pogažena sva pravila međunarodnog prava", rekao je Popović.

Ova pobeda je, naveo je u saopštenju, još jedan dokaz da nikada ne treba odustajati u borbi za Kosovo i da se nikada ne treba predati u odbrani našeg najsvetijeg dela teritorije.

Ne treba nigde žuriti, jer imamo Rezoluciju 1244 SB UN i naš Ustav i prijatelje poput Rusije, Kine i Španije, ali i drugih zemalja koje još poštuju međunarodno pravo, a ne silu i bezakonje, naglasio je Popović.

„Lažna državnost i lažna podrška, koju trenutno ima kriminalna tvorevina Kosovo, srušiće se vremenom kao kula od karata pred našom voljom da sačuvamo celovitost naše države“, istakao je Popović.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva