:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Februar 13, 2019   12:51

0

997

Preminuo Zoran Redžić, novinar TV Most

Naš dugogodišnji kolega, novinar sportske redakcije, Zoran Redžić preminuo je rano jutros posle kraće i teške  bolesti u 62. godini u Beogradu.

Zoran Redžić Redža rođen je 14. februara 1957. godine u Štrpcu. Radni vek kao sportski novinar započeo je u Televiziji Priština. Nakon ratnih dešavanja i progona iz Prištine 1999. godine Redžić novinarski posao nastavlja  u RTS-u , a potom u Javnom Preduzeću Mreža Most.

Sport je bio jedna od najvećih ljubavi Zorana Redžića, našeg Redže, kako su ga iz ljubavi zvale kolege. Pratio je sva najznačajnija sportska dešavanja u zemlji i svetu. Zoran je u poslu nesebično davao sebe. Njegove izveštaje osim po profesionalnosti pamtićemo i kao posebno prepoznatljive po njegovom karakterističnom glasu i srčanom stilu.

Redža će zauvek ostati u našem sećanju  kao dobar i plemenit čovek, divan i požrtvovan kolega.

Iza sebe je ostavio dve kćeri - Milenu i Bojanu.

Zoran Redžić biće sahranjen u subotu, 16. februara na groblju Orlovača u Beogradu. Opelo će biti održano u 13 časova i 15 minuta.

Porodici i kolektivu upućeni brojni telegrami saučešća

Povodom smrti našeg kolege Zorana Redžića, porodici Redžić  upućeni su brojni telegrami saučesća, među kojima i od kolega iz Televizije Most, Radio Televizije Gračanica, Radio Kosovske Mitrovice I Radio Televizije Puls. Telegram saučesća  uputila je i v.d. direktora JP ,,Mreža Most” Slađana Ivančević.

Porodici Redžić i kolektivu Telvizije Most telegrame saučešća uputio je  i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

"Iskreno sam ožalošćen tužnom vešću o smrti vašeg kolege Zorana Redžića. U ime zaposlenih u Kancelariji za Kosovo I Metohiju i svoje ime, upućujem vam izraze saosećanja i utehe u vašem bolu.

Delim osećanje tuge sa Zoranovim drugovima i kolegama u njegovoj TV Most, gde će ga pamtiti kao vrednog i požrtvovanog kolegu i velikog poznavaoca i ljubitelja sporta", navodi se u telegramu Marka Đurica.

Izvor: TV Most

sportski novinarTV MostKancelarija za KiMMarko Đurićtelegrami saučešća
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva