:

:

TV Most

clock

Januar 18, 2019   22:42

0

323

Roditelji demantuju policiju: Dečak napadnut u Vukovaru nije navijač

Dečak napadnut u Vukovaru nije navijač i ne zanima ga fudbal, izjavili su njegovi roditelji i demantovali saopštenje policije i izjavu vukovarskog gradonačelnika da je reč o sukobu navijačkih grupa.

Policija je danas objavila da sumnja da je napad na mladog Srbina u Vukovaru u sredu zapravo obračun među navijačkim gripama, preneo je Indeks.

Policija je navela da je nakon verbalnog sukoba u kojem su učestvovala dva navijača jednog tima tri drugog tima usledio fizički sukob dvojice maloletnika, u kojem je jedan lakše povređen.

Nezvanično je potvrđeno da je u sredu na autobuskoj stanici u Vukovaru nekoliko maloletnika fizički napalo maloletnog učenika vukovarske Tehničke škole "Nikola Tesla", koji nastavu pohađa na srpskom jeziku i lakše ga povredili.

Roditelji dečaka ističu, kako piše portal Srbi, da mladić iz Mirkovaca nije navijač.

On i nije išao na fudbalske utakmice. Izuzetak je utakmica lokalnih rivala Vuteksa i Vukovara 91., a reč je o utakmici s koje je gradonačelnik Ivan Penava objavio snimak optuživši mlade Srbe da ne ustaju na hrvatsku himnu, navodi portal Srbi.

Roditelji kažu da je dečak bio na autobuskoj stanici sa još dvoje dece koja su isto tako čekala autobus. Oni dodaju da je reč o napadu maskiranih i starijih.

"Mi smo do sada mirno živeli, a moje dete je mirno šetalo od škole do autobuske stanice i samo želimo da tako mirno šeta i dalje", rekli su roditelji.

Izvor: Taнјуг

Hrvatskaprebijanjesrpski mladić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva