:

:

TV Most

Foto: RTS

clock

Decembar 11, 2018   14:18

0

180

Spektakl na "Marakani", Zvezda igra protiv PSŽ-a

Fudbaleri Crvene zvezde i Pari Sen Žermena sastaće se večeras u 21 sat na stadionu "Rajko Mitić", u utakmici poslednjeg, 6. kola C grupe Lige šampiona.

Crveno-beli u meč ulaze sa šansom da eventualnom pobedom, uz povoljan rezulat na meču Liverpul – Napoli, ponovo prezime u Evropi. Ipak, za to će im biti potrebno novo čudo i utakmica poput one protiv Liverpula. Prvi meč u Parizu PSŽ je dobio ubedljivo sa 6:1.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je meč protiv Pari Sen Žermena u Beogradu prava poslastica na oproštaju od Lige šampiona i jedan od onih za koje se živi i u kojem njegovi fudbaleri treba da uživaju.

"Da smo mogli da biramo na kraju 2018. godine pred našim navijačima rivala, svi bismo se složili da dođe Pari Sen Žermen. Godina je bila jako uspešna i zato je veliko zadovoljstvo što igramo sa fenomenalnom ekipom. PSŽ je napravljen da osvoji Ligu šampiona, kao i Liverpul i Napoli, ali ne plašimo ga se, iako imamo respekt. Za ove utakmice se živi, novac ne može da ga kupi i treba da uživamo", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Kako je rekao, ponosan je što njegov tim ima priliku da igra takvu utakmicu u Beogradu.

"Borićemo se do poslednjeg atoma snage, imamo obavezu prema navijačima. Oni su već prošli grupu ako bismo merili podršku, ali isto tako je važno da predstavimo Beograd na najbolji način kao domaćina. Da li navijači mogu da neutrališu kvalitet PSŽ-a? Ne znam, i oni su navikli da igraju pred punim tribinama."

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel nije dao značaj činjenici da Napoli i Liverpul ove sezone nisu pobedili Crvenu zvezdu u Beogradu i poručio je da su tri boda imperativ za njegovu ekipu zbog plasmana u osminu finala Lige šampiona.

Parižanima je potreban trijumf u Beogradu kako bi obezbedili mesto među 16 najboljih timova u Evropi, bez obzira na rezultat iz drugog meča C grupe Liverpul – Napoli na Enfildu.

"Nema previše komplikacija. Pobeda nas vodi dalje, iako će biti to teško ostvariti na 'Marakani'. Bitno je da odigramo dobro i ne gledamo dešavanja u Liverpulu", rekao je Tuhel.

Od povreda su se definitivno oporavili najbolji fudbaler "svetaca" Nejmar da Silva i napadač Čupo Moting.

Utakmica C grupe Lige šampiona između Crvene zvezde i Pari Sen Žermena igra se na stadionu "Rajko Mitić" od 21 sat.

Izvor: RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva