:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

April 21, 2019   15:31

0

468

Srbi sa KiM:Državotvorna politika predsednika Srbije , jedina je kojoj verujemo

Više od sedam ipo hiljada Srba sa KiM prisustvovalo je velikom mitingu podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u Beogrdu u okviru kampanje „Budućnost Srbije“.Srbi iz južne srpske pokrajine puni su utisaka sa ovog veličanstvenog skupa. Kako kažu pokazano jedinstvo i poruke predsednika Vučića , daje im garant za opstanak i ostanak na ovim prostorima . Državotvorna politika predsednika Srbije , jedina je kojoj verujemo , poručuju Srbi.

Nenad Georgijev iz Leposavića  prenosi utiske da doček u Beogradu i prijem kod predsednika Vučića za njih znači mnogo.

“Od predsednika smo dobili reč da dok je on na čelu Srbije Kosovo nikada neće priznati kao državu , spreman je na razgovor i kompromis ali ali priznanja neće biti”, rekao je Georgijev.

Dejan Marjanović dodaje da čin kada su se popeli na binu sa predsednikom za njih mnogo znači tim pre što je to bio jedan od najvećih mitinga održanih u poslednjih 40 godina.

“Oduševljeni smo , narod nas je poržavao dok smo pešačili ka Beogradu i to ću pamtiti “, kaže on.

Bojan Stefanović dodaje da će imena ovih momaka biti upisana zlatnim slovima .

“Prepešačili smo oko 290 kilometara za dorobit našeg naroda koji živi ne samo na Kosovu I Metohiji već i u drugim srpskim zemljama u okruženju “, ističe on.

Srbi sa KiM koji su prisustvovali mitingu jedinstveni su u tome da je državotvorna politika predsednika Srbije jedina prava koja garantuje njihov opstanak i ostanak na ovim prostorima.

“Budućnost Srbije je u dobrim rukama , utisci su snažni jer smo poslali jaku poruku sveti da je narod Srbije uz svog predsednika , da imamo puno poverenje u njega i njegov tim i da ćemo ostau uz njega ističu Dušan Stevanović  Milan Rajek iz Kosovske Mitrovice.

 U Beogradu  se vielo jedinstvo Srbije  , od predsednika Vučića nema boljeg, okupio je  150 000 ljudi za dobrobit srpskog naroda. Poruke su pozitivne i ohrabrujće  treba  nam jedinstvo i sloga “, ističu žitelji Gračanice.

Izvor: TV Most

Srbi sa KiMutisciporukemitingBeograd
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva