:

:

TV Most

Foto: RTS

clock

Novembar 17, 2018   12:52

0

139

Srbija protiv Crne Gore - bratski duel za prvo mesto

Mesec dana posle prvog, istorijskog duela između fudbalera Srbije i Crne Gore u Podgorici, danas sledi novi, ovaj put u Beogradu, skoro izvesno i odlučujući za prvo mesto u grupi i plasman u UEFA B ligu nacija.

Srbija je slavila u Podgorici 2:0, a sada će biti jača za Nemanju Matića, Aleksandra Kolarova i Luku Jovića, dok će Crnogorci na stadion "Rajko Mitić" izaći značajno oslabljeni, bez Stevana Jovetića, Stefana Savića, Filipa Stojkovića, Nikole Vukčevića i Žarka Tomaševića.

"Očekujem dobru utakmicu, šta je bilo u Podgorici, bilo je. Poštujemo Crnu Goru i selektora Ljubišu Tumbakovića, koga neću nazvati kolegom jer mi je bio trener. Ipak, verujem u svoj tim, da možemo da napravimo iskorak i osvojimo prvo mesto u grupi", izjavio je selektor Srbije Mladen Krstajić.

Sa druge strane, Tumbaković je poručio da će njegov tim pokušati pre svega da popravi utisak iz Podgorice i dodao da se na "Marakani" nada nastavku pozitivne serije rezultata iz vremena kada je predvodio Partizan.

"Ovde sam bio 18 puta i uglavnom smo pobeđivali, osvajali Kup. Uvek mi je drago kad dođem ovde i napravimo dobar rezultat. Iskreno, više sam voleo da igram na Partizanovom stadionu, ali eto, bolje sam rezultatski prolazio ovde", rekao je Tumbaković.

On je na zanimljiv način prokomentarisao pitanje o atmosferi na stadionu i koliko to može da utiče na rezultat.

"Očekujem bratsko-sportsku atmosferu, a ko će imati prednost na tribinama ovde je neizvesno, kako u Podgorici ima mnogo Srba, tako i u Beogradu ima mnogo Crnogorca", poručio je Tumbaković.

Utakmica između Srbije i Crne Gore igra se od 15 sati.

Izvor: RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva