:

:

TV Most

Foto: arhivska fotografija

clock

Januar 10, 2019   19:16

0

252

Stefanović: Na GO o ciljevima, izborima, poseti Putina

Potpredsednik SNS i ministar policije Nebojša Stefanović kaže da se na sednici proširenog Glavnog odbora stranke večeras razgovaralo o različitim temama koje su značajne za naše građane i za to kako da unapredimo ekonomiju, ali i kako da sačuvamo mir i sigurnost, te da je bilo reči i o izborima.

Kako je naveo, sednici je prisustvovalo i više od tri hiljade ljudi iz stranke iz cele Srbije, koje je, dodao je, interesovalo šta će stranka i država preduzeti da se bolje živi, a koji su takođe, primetio je, bili veoma zadovoljni što mogu da pitaju predsednika sve što ih interesuje.

"Važno je da je predsednik predstavio plan o tome šta planiramo da uradimo, kako da dovedemo još investirora u zemlju, koju ćemo novu fabriku da otvorimo, šta je važno u pogledu stabilnosti i šta je potrebno da mi uradimo. I, naravno, kako SNS nije samozadovoljna stranka, potrebno je još više da radimo i da budemo uporniji u ostvarivanju ciljeva koje smo postavili", rekao je Stefanović za Prvu TV.

Upitan da li je bilo reči o eventualnim vanrednim izborima, Stefanović je rekao da o svemu treba da se razmisli i da treba gledati šire interese, a ne samo stranke.

"Mi smo uvek spremni za izbore, ali je pitanje da li je to u ovom trenutku dobro za Srbiju", rekao je Stefanović, dodajući da trenutno obilaze stranačke odbore po Srbiji, a da će kad budu imali konkretno mišljenje i saznanje o tome šta je najbolje za Srbiju, obavestiti o tome javnost.

"Želimo da u razgovoru s narodom da dođemo do najvažnijih stvari", poručio je Stefanović.

Govoreći o predstojećoj poseti ruskog predsednika Vladimira Putina, koji u Beograd dolazi 17. januara, Stefanovih je rekao da smo za taj doček spremni, a da je policija spremna da poruži punu sigurnost svim građanima koji budu išli ka hramu Svetog Save.

"Potpuno smo spremni da bezbednosno zaštitimo svakog našeg građanina, kao i našeg gosta", rekao je Stefanović, namopinjući da je značaj te posete izuzetan, da je to uvek tako kad je reč o najznačajnijim političarima i državnicima koji nam iz sveta dolaze, te da je uveren da će i ta poseta značajno doprineti proširenju međusobnih odnosa dve zemlje, posebno na polju ekonomske saradnje.

Izvor: Танјуг

StefanovićGO SNSVučićvanredni izbori
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva