:

:

TV Most

Foto: Kurir

clock

Novembar 13, 2018   16:59

0

67

Stiže prava jesen

Sunčano vreme zadržaće se još sutra, ali će biti malo svežije. Znatno hladnije tokom vikenda, kada će u pojedinim krajevima Srbije najviša dnevna temperatura biti svega šest stepeni.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u većem delu Srbije sutra će biti pretežno sunčano. Samo se u severnim krajevima pre podne očekuje prolazno naoblačenje a po kotlinama zapadne i južne Srbije u jutarnjim satima kratkotrajna magla. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima i Negotinskoj Krajini povremeno jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura od nule do devet stepeni, najviša dnevna od 13 do 16.

Do kraja sedmice malo i umereno oblačno, u većini krajeva suvo. Samo je ponegde uz više oblačnosti moguća kratkotrajna kiša, u višim planinama provejavanje slabog snega.

Temperatura u postepenom padu, ali će se i dalje u većini mesta zadržati u granicama prosečnih vrednosti, od osam do 12 stepeni.

Tokom vikenda i početkom naredne sedmice umereno do potpuno oblačno i hladnije, mestimično sa kišom i susnežicom, u planinama sa snegom.

Izvor: RTS,RHMZ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva