:

:

TV Most

Foto: arhivska fotografija

clock

Februar 27, 2018   12:05

0

230

Sve spremno za jubilarni Kopaonik biznis forum

Posebni gosti koji se očekuju na Kopaonik biznis forumu su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić, guverner Jorgovanka Tabaković i predsednik SANU Vladimir Kostić, izjavio je na konferenciji za medije predsednik Saveza ekonomista Srbije i predsednik Programskog odbora KBF-a Aleksandar Vlahović.
Vlahović je istakao da će Kopaonik biznis forum ove godine trajati četiri dana i da će početi 4. marta uveče specijalnim događajem o digitalnoj ekonomiji, a biće završen obraćanjem premijerke Ane Brnabić 7. marta.
Četvorodnevni forum će, kako je rekao, imati izuzetno kvalitetan program sa 152 učesnika, 22 panela, tri plenarne sesije, šest specijalnih događaja i tri posebna obraćanja. Dodao je da je za KBF do sada registrovano oko 110 novinara.
Vlahović je naglasio da je Kopaonik biznis forum najznačajniji takav događaj u ovom delu Evrope i da se njegov kvalitet svake godine podiže kako bi se napravila platforma za kritičku raspravu i analizu.
Predsednik Udruženja korporativnih direktora Srbije Dragan Đuričin je istakao da Srbija mora više da se osloni na usluge većeg stepena dodate vrednosti, koje se odnose na obrazovanje, nauku, zdravstvenu zaštitu i veštine programiranja, ali i da veću pažnju posveti digitalnoj transformaciji pre svega u domenu industrije.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva