:

:

TV Most

clock

Mart 20, 2019   21:38

0

208

Uhapšena dvojica zbog pokušaja ubistva u Novom Pazaru

Pripadnici MUP u Novom Pazaru uhapsili su E.D. (32) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Uhapšen je i H.K. (33) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju u podstrekivanju, dok se obojica sumnjiče i za krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je E.D. 13. marta, u kasnim večernjim časovima, ispred jednog lokala u Ulici Jošanički kej u Novom Pazaru, uperio pištolj u pravcu 37-godišnjeg muškarca, pokušao da ispali hitac i potom pobegao, saopštila je PU Novi Pazar. 

Uhapšeni H.K. se sumnjiči da je angažovao E.D. da za novčanu nadoknadu liši života 37.godišnjaka, koji mu je dugovao novac. 

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog H.K. pronašla i oduzela automatski pištolj, marke "škorpion", koji je kako se sumnja pomenute večeri koristio E.D. 

Takođe, u prostorijama koje koristi osumnjičeni H.K. nađeno je i oduzeto još pet pištolja, jedna vazdušna puška sa optičkim nišanom, više od 200 komada municije različitog kalibra, više pakovanja patrona za lovačku i vazdušnu pušku, drveni luk sa devet strela i nekoliko noževa. 

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Izvor: Танјуг

MUPhapšenjepokušaj ubistva
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva