:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

April 25, 2019   8:32

0

251

Večeras 160. večiti fudbalski derbi

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, u okviru plej ofa Superlige, večeras će od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" odigrati 160. večiti derbi.

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević očekuje da se njegov tim izdigne posle poraza od Čukaričkog, pruži odličnu partiju i pobedi.

„Ne znam šta bih mogao da dodam ili oduzmem za derbi, vrlo je bitna utakmica sa svih aspekata, takmičarskog i prestiža. Nijedan večiti derbi ne može da se gleda samo na osnovu bodova, ima svega. Očekujem da odigramo dobru utakmicu i pokažemo reakciju posle Banovog brda“, rekao je Milojević na konferenciji za novinare na stadionu „Rajko Mitić“.

On smatra da će protiv Partizana posebno biti važan početak meča, prvih 15 minuta.

Zvezda će u derbiju biti bez prvog centarfora Ričmonda Boaćija zbog povrede.

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević pred 160. večiti derbi protiv Crvene zvezde rekao je da je utakmica specifična, ali da „nije biti ili ne biti“.

„Naša situacija je i dalje jako komplikovana, ali trudimo se da je iz nedelje u nedelju popravljamo. Ova utakmica je mnogo bitna za nas. Posle toga imamo još četiri da obezbedimo izlazak u Evropu, što je najbitnije za nas“, rekao je Milošević na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

On kaže da dve utakmice u prethodnom periodu koje su igrali sa Zvezdom mogu da pomognu, jer je ekipa pokazala da mogu da izađu na kraj.

„Ko se odupre pritisku, taj će biti u prednosti. Znam šta navijači očekuju. Ne znam da li ćemo da osvojimo Kup, ali mi moramo da obezbedimo učešće u Evropi. Ako osvojimo Kup, to će biti bonus, a igrači i ja smo dužni da obezbedimo Evropu“, rekao Milošević.

Izvor: Танјуг

Crvena zvezdaPartizanSuperliga
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva