:

:

TV Most

Foto: RAS

clock

Novembar 20, 2018   11:44

0

135

Višković novi mandatar Vlade Republike Srpske

Radovan Višković novi je mandatar Vlade Republike Srpske, saopštila je predsednica Srpske Željka Cvijanović, prenosi RTRS. Počastvovan sam na izboru, rekao je Višković.

"Došlo je vreme da formiramo Vladu. Obavljen je čitav niz konsultacija, s obzirom da znamo stavove naših kolaicionih partnera", izjavila je Željka Cvijanović i dodala da misli da će Višković vrlo brzo sastaviti novu Vlade Srpske, prenosi RTRS.

Ona je dodala da očekujem od nove Vlade da nastavi sa pozitivnim trendovima ostvarenim u prethodnom periodu. 

"Gospodinu Viškoviću se stavljam na raspolaganje za svaku vrstu pomoći i radu i sa željom da nastavi projekte i poslove koje smo započeli", rekla je Cvijanović.

Višković se zahvalio Cvijanovićevoj na poverenju.

"Počastvovan sam na izboru mandatara za sastav nove Vlade. Kao odgovoran čovek svestan sam da to nije samo privilegija, već je i obaveza i od mene se očekuje da odradim sve ono što je vlada Željke Cvijanović započela", rekao je Višković i izrazio nadu da nova Vlade neće biti "opstruisana i onemogućena da radi u najvećem kapacitetu".

Višković je rođen 1. februara 1964. godine u Milićima, a doktorirao je tehničke nauke iz oblasti saobraćaja.

U tri mandata bio je poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske i ima i značajno iskustvo iz privrede, gde trenutno obavlja dužnost izvršnog sekretara za saobraćaj u kompaniji "Boksit" Milići.

Izvor: RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva