:

:

TV Most

Foto: hercegovina.info

clock

Januar 18, 2019   16:34

0

248

Vukovarska policija o napadu na Srbina: Sukob navijača

Vukovarsko-sremska policija danas u svom saopštenju tvrdi da je u slučaju napada na maloletnog Srbina na autobuskoj stanici u Vukovaru prema dosadašnjim saznanjima reč o sukobu pripadnika različitih navijačkih grupa.

Policija tvrdi da je nakon verbalnog sukoba, u kojem su učestvovala dvojica pripadnika jedne navijačke grupe protiv tri pripadnika druge navijačke grupe, usledio fizički sukob dvojice maloletnika, u kojem je jedan lakše povređen, preneo je Indeks.

U sredu uveče maloletni Srbin napadnut je na autobuskoj stanici u Vukovaru.

To se dogodilo samo dva dana pošto je gradonačelnik Vukovara Ivan Penava izjavio da deca koja nastavu uče na srpskom jeziku u tom gradu ne poštuju hrvatsku himnu jer ne ustaju tokom njenog intoniranja.

Napadnuti tinejdžer je učenik trećeg razreda Tehničke škole "Nikola Tesla" u Vukovaru koji nastavu pohađa na srpskom jeziku.

Njega je napala grupa njegovih vršnjaka od kojih samo jedan nije imao fantomku, a kojeg je on prepoznao kao svog kolegu iz iste škole, ali koji nastavu pohađa na hrvatskom jeziku.

Hrvatski portal "Srbi" naveo je da je prepoznati napadač maloletnik, pripadnik navijačke grupe Bed blu bojsi (navijači zagrebačkog Dinama), koji i inače pravi probleme u školi.

Izvor: Танјуг

Vukovarnapad na Srbina
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva