:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Mart 17, 2019   18:33

0

276

Završen protest dela pozicije ispred policijske stanice

Protest dela opozicije u Bulevaru despota Stefana završen je večeras oko 18 sati, obraćanjem lidera Dveri Boška Obradovića.

On je zatražio da se puste svi uhapšeni sutra do 15 sati časova, kao i da svakodnevno opozicija gostuje na RTS-u.

Istovremeno je najavio da će "uskoro posetiti TV Pink i njenog direktora Željka Mitrović", gde se očekuje, kako je najavljeno, gostovanje predsednika Aleksandra Vučića.

Lider Dveri je obraćajući se sa kamiona ispred policijske stanice rekao da su iz te stanice svi uhapšeni premešteni u, kako tvrdi, sudove, gde im se, kaže, izriču kazne od 48 časova do 30 dana pritvora.

Obradović je sinoćni upad na RTS okarakterisao kao dokaz da RTS pripada svim građanima, nazvao ga "hrabrim potezom" i čestitao, kako je rekao, mladim ljudima, koji su uhapšeni, na hrabrosti.

Deo građana se u jednom momentu približio samom ulazu u policijsku stanicu, a neki od njih su limenkama i plastičnim flašicama gađali policiju, javio je ranije izveštač Tanjuga sa lica mesta.

Ranije su u policijsku stanicu ušli roditelji uhapšenog Miodraga Simovića i Nikole Dragosavljevića.

Pre dolaska ispred Policijske stanice u Bulevaru despota Stefana, demonstranti su održali proteste ispred zgrade Predsedništva, dok je predsednik Vučić držao konferenciju za medije.

Izvor: Танјуг

protestSzSBoško Obradović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva