TV Most
PROGRAMnaziv_lat

Vesti 
Informativna emisija čiji najznačajniji segment obuhvata  sva važna dešavanja na Kosovu i Metohiji i zbivanja u ostalom delu Srbije, regionu i svetu, a koja se odnose na Kosovo i Metohiju. Brze,tačne i pouzdane informacije uz uključenja reportera sa lica mesta. Emituju se u 8h ,u 12h,15h 18h{centralna informativna emisija},u 22h i u ponoć.


Jutarnji program
Emisija informativno-zabavnog karaktera, uz obilje zanimljivih reportaža, priloga i uključenja dopisnika s čitavog Kosmeta, sadrži servisne informacije,  kao i stalne rubrike-Gost jutra, Dogodilo se na današnji dan, Kutak za najmlađe...Emituje se svakog dana u godini uživo od 7h do 9h


Aktuelnosti
Emisija koja se, putem razgovora s kompetentnim ličnostima, bavi analizom različitih važnih tema iz svih oblasti života i rada na  Kosovu i Metohiji. Zavisno od načina pristupa temi, kroz tačku gledišta, razgovor s povodom ili s lica mesta predstavlja reagovanje na najvažnija zbivanja u pokrajini i vezano za pokrajinu. Emituje se četvrtkom od 20h.


Otvoreno o...
Bavi se aktuelnim i najosetljivijim temama , koje su u žiži interesovanja javnosti vezanim za Kosovo i Metohiju. Na direktna i otvorena pitanja  voditelja odgovaraju kompetentni sagovornici, uglavnom iz sveta politike.
Emituje se utorkom u 21h.


Osvrt
Predstavlja pregled najvažnijih događaja na Kosovu i Metohiji u protekloj sedmici , povezanih analitičkim najavama i komentarima. Emituje se petkom u 20.10h.

 


Infokult
Sadrži sublimat najvažnijih kulturnih događaja na Kosovu i Metohiji  u protekloj nedelji, ali i sveobuhvatan prikaz važnih dešavanja u oblasti književnosti, likovne, muzičke i dramske umetnosti, uz zapise o kulturno-istorijskom nasleđu, tradiciji i običajima, znamenitim kulturnim poslenicima. Emituje se ponedeljkom u 20.10h.


Sportska panorama
Sadrži pregled  sportskih događaja na Kosovu i Metohiji, uz razgovor u studiju sa eminentmin sportistima i sportskim radnicima. Emituje se ponedeljkom u 21.00h.
 


Dokumentarni program
Bazirajući se na istorijskim činjenicama i svedočenjima, emisija predstavlja svojevrsni dokument o kultuno-istorijskim spomenicima, manastirima i crkvama, znamenitim ličnostima ,običajima i tradiciji srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, mestima i ljudima. Emituje se četvrtkom u 22.30h.


U zdravlju je lek
Emisija informativno-edukativnog karaktera.posvećena širokoj oblasti zdravstva. Kroz razgovor sa stručnjacima iz ovog domena, uz autentične ilustracije, bavi se temama prevencije bolesti i lečenja. Emituje se sredom u 17h.


Zrno po zrno
Pored saveta stručnjaka iz oblasti ratarstva, stočarstva i voćarstva, sadržaj emisije čine i beleške o važnim događajima iz ove oblasti, poput sajmova, takmičenja najboljih i priloga o pojedincima koji se ističu po kvalitetu i inovacijama u poljoprivrednoj proizvodnji. Emituje se nedeljom u10.30h.


Muzički program
Muzički program TV Most neguje različitost muzičkih žanrova, i prenosi sve značajnije muzičke manifestacije sa ovih prostora. U okviru muzičkog programa emitujemo emisije "Vreme je za klasiku" sredom u 20.10h i "Zajedno sa..." subotom u 20.10h.


Slike dana
Informativna jednosatna  emisija čiji najznačajniji segment obuhvata  sva važna dešavanja na Kosovu i Metohiji. Brze,tačne i pouzdane informacije.  Emituje se radnim danima od 16h sati.

 


Copyright© TV Most

By Kale Design