:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Novembar 05, 2016   17:27

0

265

"Trepča" na terenu dominirala, bodovi podeljeni

Od početka utakmice domaći fudbaleri su pokazali bolju igru i stvorili više šansi za pogodak, dok su gosti svoju šansu tražili iz kontranapada. U drugom poluvremenu fudbaleri „Trepče“ preuzeli su još veću inicijativu na terenu, ali ta igra nije urodila plodom i do kraja meča rezultat je ostao nepromenjen.

„Jedna vrlo teška utakmica za nas, nismo je otvorili kako smo priželjkivali, kako smo se dogovorili, ali kako je odmicala utakmica mislim da smo bili mnogo bolji rival od ekipe „Karađorđa“. U drugom poluvremenu dominacija ekipe „Trepče“, ali nismo uspeli da materijalizujemo to i da stignemo do tri boda“, rekao je Slaven Stanković, trener FK „Trepča“.

Trener gostujuće ekipe je napomenuo da su došli bez pet igrača koji su povređeni ili su imali kartone.

„Trepča“ je bila favorit i to je pokazala na terenu, dominirala je, mi smo se dosta branili, imali smo dobar blok ispred našeg gola, polukontre i kontre koje smo imali kada smo mogli da rešimo utakmicu. Mislim da smo zaslužili bod, iako mi je žao, jer je i „Trepča“ mogla da pobedi, ipak sam ja sa ovih prostora“, istakao je Mile Vuletić, trener FK „Karađorđe“ i dodaje da je zadovoljan svojom ekipom koja je izgarala i zaslužila bod i „momci zaslužuju svaku pohvalu, kao i ekipa „Trepče“ koja je bila dobar takmac i siguran sam da je publika uživala u nekim delovima utakmice“.

Sledeće nedelje FK „Trepča“ gostuje „Arsenalu“ u Kragujevcu, gde će tražiti šansu za osvajanje tri boda i ostanak u vrhu tabele.

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva