:

:

TV Most

Foto: TVMost

clock

Avgust 20, 2018   13:47

0

227

Arlov donirao novac za odlazak dece na rehabilitaciju


Među prvima koji je donirao novac bio je predsednik Odbora za pomoć  Srbima na KiM Republike Srpske Milorad Arlov. On je ujedno uručio stipendije  za period do kraja 2018. godine  u iznosu od 100 evra mesečno.



Stipednija koju primaju već godunu dana olakšala je život ovoj deci i njihovim porodicama. Kažu da sada sebi mogu da priušte mnogo toga za školovanje, što ranije nisu mogli. Porodice se zahvaljuju gospodinu Arlovu i svim ljudima iz Republike Srpske koji su im pomogli.



Prijatelji iz Republike Srpske i ovom prilikom su pokazali svoju humanost i bratsku ljubav. Osim što su obezbedili stipendije oni pružaju podršku i pomoc Udruženju „Podrži me“.



„Danas smo podelili šest stipendija od donatora iz Republike Srpske, koji na taj način pomažu šestoro dece sa Kosova i Metohije, i bolesne i za školovanje kao i za one koji se bave sportom, sa 100 evra mesečno. Danas smo tu da pomognemo i deci iz Udruženja „Podrži me“ koja idu u Igalo na rehabilitaciju“, rekao je predsednik Odbora za pomoć Srbima na KiM iz Banja Luke Milorad Arlov.



Iz Udruženja kažu da će akcija prikupljanja pomoći, kojoj su se priključili i mladi iz „Sinergije“, trajati do 15. Septembra. Još jednom su zamolili sve ljude dobre volje da pomognu koliko mogu. Kutije za prikupljanje pomoći postavljene su na više lokacija u ÄŒetiri opštine na severu Kosova i Metohije.


Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva