:

:

TV Most

clock

Februar 23, 2018   12:05

0

218

Centar za Socijalni rad u Zubinom Potoku dobio terensko vozilo


Direktor Kontrole letenja Srbije i Crne Gore (SMATS) Predrag Jovanović , uručio je danas u Zvečanu ključeve terenskog vozila marke Subaru Forester.


Vozilo je prvenstveno bilo namenjeno Opštini Zvečan, koja je prepoznala potrebe socijalne ustanove na teritoriji susedne opštine i ustupila ga njoj na korišćenje.


Jovanović je prilikom primopredaje vozila rekao da je zadovoljan što je kontrola letenja bila u prilici da pomogne srpskom stanovništvu na Kosovu i Metohiji i najavio nove donacije u narednom periodu.


“Iako se prvenstveno bavimo bezbednošću u vazdušnom saobraćaju, kao društveno odgovorna kompanija, uvek smo spremni da pomognemo našim ljudima, tamo gde je ta pomoć najpotrebnija“, rekao je Jovanović.


U ime Centra za socijalni rad Zubin Potok, direktorica ove ustanove Vanja Jakšić, zahvalila se Opštini Zvečan i Kancelariji za Kosovo i Metohiju.


“Ovo terensko vozilo će puno značiti za obilazak korisnika na terenu  da bi se pruižila adekvatna pomoć i da se preduzmu određene mere socijalne zaštite”, istakla je Jakšić.


Zamenik direktor a Kancelarije za Kosovo i Metohiju Damjan Jović rekao je da je gest dobre volje ljudi iz SMATSA na čelu sa Predragom Jovanovićem primer društveno odgovornog poslovanja koje podrazumeva pomoć institucijama i stanovništvu Kosova i Metohije.


“Ovo je dobar primer soliodarnosti izajedništva naših opština na Kosovu i Metohiji i to je još jedan dokaz da je ideja o istinskoj zajednici srpskih opština živa i da je jača od opstrukcije i  zle volje, koja traje već 1771 dan” poručio je Jović.

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva