Vesti
Dačić: Srbija je potresena napadom u srcu Pariza

14:22, 21.04.2017

|

Izvor: Tanjug,RTS

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uputio je telegram saučešća svom francuskom kolegi Žan Marku Erou povodom terorističkog napada u Parizu, poručivši da je Srbija potresena noćašnjim napadom u srcu Grada svetlosti i saoseća s bolom porodice stradalih i njihovim prijateljima.
"U ime Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije i u svoje lično ime, izražavam najdublje saučešće građanima Pariza i francuskom narodu. Srbija je potresena napadom u srcu Grada svetlosti i saoseća s bolom porodica stradalih i njihovim prijatelima. Nažalost, jasno je da terorizam ne poznaje granice u širenju straha nasiljem, ciljajući nevine žrtve", naveo je ministar Dačić.

Poručio je da radikalni ekstremizam ponovo stavio na probu naše zajedničke vrednosti i snagu karaktera, ali to nas mora ojačati u odlučnosti da odbranimo tekovine naših evropskih vrednosti.

"Molim vas da porodicama nastradalih prenesete izraze našeg iskrenog saosećanja. Primite, ekscelencijo, izraze mog dubokog poštovanja", navodi se u telegramu saučešća šefa srpske diplomatije, saopšteno je iz MSP.
<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design