:

:

TV Most

clock

Mart 01, 2017   12:05

0

166

Kragujevac: Svi povređeni stabilno, petoro pušteno kući

- Zdravstveno stanje svih pacijenata je stabilno i nisu životno ugroženi, a zbog pogoršanja statusa jednog pacijenta, konzilijum je odlučio da ga pošalje na lečenje na VMA - rekao je Sazdanović novinarima.

Prema njegovim rečima, od 25 povređenih, desetoro je ostalo i dalje u KC, petoro ih je danas pušteno kući, dok su sedmorica vojnih osiguranika, zbog povreda slušnog aparata, nešto posle 13 sati upućena na VMA na Kliniku za ORL.

Dvojica najteže povređenih juče su helikopterom prebačeni na VMA.

U vojnom objektu u Kragujevcu juče oko 15.30 poginula je jedna osoba, dok je 25 pripadnika Vojske Srbije i MUP-a povređeno tokom gašenja požara.Nadležne službe MUP-a i Ministarstva odbrane i dalje tragaju za nestalim pripadnicima Tehničkog-remontnog zavoda kapetanom Darkom Kostićem i civilima Dejanom Kovačevićem i Željkom Nikolićem.

Do eksplozije je došlo u Tehničko-remontnom zavodu, u objektu A-28, namenjenom delaboraciji municije, a zatim je požar zahvatio objekte A-28 i A-27.

Vatrogasne ekipe sastavljene od pripadnika MUP-a i pripadnika vatrogasne jedinice TRZ Kragujevac pristupile su gašenju požara, kada je, u 13.45, došlo do druge eksplozije.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva