:

:

TV Most

Foto: Tv Most

clock

Mart 28, 2016   14:10

0

377

M.Đurić:Ujedinjeni možemo sve

Govoreći o značaju borbe u Srbiji Đurić je podsetio da smo od 2012. godine zajedno i ujedinjeni započeli proces promena u Srbiji , stali na crtu i izašli pred neke od najvećih problema u državi.

"Premijer Aleksandar Vučić je stao na crtu i korumpiranoj klasi, nagomilanim problemima u administraciji, nefunkcionalnom državnom aparatu i problemima u odnosima sa državama u regionu, stajući čvrsto u odbranu državnih i nacionalnih interesa", rekao je direktor i dodao da na ovim izborima nemao priliku i luksuz da biramo kao u nekim drugim državama na primer.

"Mi na ovim izborima imamo priliku da biramo između nastavka reformi , borbe za jaču i bolju Srbiju i sa druge strane povratka u sav mulj u prethodne dve decenije do 2012. do 2014. godine Srbija odvažila da krene napred.

"Došao sam da vam kažem da bez snage i jedinstva žena, naših majki,sestara, naših najrođenijih ,bez njihove ljubavi , energije i snage ali i bez jedinstva ne možemo ništa a ujedinjeni možemo sve", rekao je Marko Đurić.

Na skupu su govorile i Jadranka Joksimovic internacionalna sekretarka stranke i član predsednistva SNS-a, Jasmina Dedić koordinator Unije zenaSNS-a Kosovske Mitrovice i Vinka Radosavljević osnivac Unije zena na KiM.

Izvor: Tv Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva