:

:

TV Most

clock

Mart 19, 2018   12:05

0

250

Poslanici SPS-a i JS sa građanima Smederevske Palanke


Predsednik Poslaničke grupe SPS-a Đorđe Milićević istakao je da je program koji zastupaju socijalisti i JS jasan, ostvariv i u najboljem interesu svih građana Srbije.



"Za nas je vreme izborne kampanje vreme razgovora i dogovora sa građanima šta je to što ćemo zajedno da radimo i u Smederevskoj Palanci nakon izbora", rekao je Milićević, saopštila je SPS.



On je naglasio da SPS i JS žele da se takmiče u tome ko će više da uradi za Smederevsku Palanku nakon izbora, a ne u davanju obećanja.



"Spremni smo da damo svoj doprinos razvoju i napretku Smederevske Palanke i koalicija SPS-JS je spremna da preuzme daleko veći deo odgovornosti. Naš kandidat za predsednika opštine je čovek koji razume probleme Palančana i spreman je da ide u susret problemima i da ih rešava", istakao je Milićević.



Narodni poslanik i potpredsednik JS Vojislav Vujić istakao je da koalicija SPS-JS, radi u službi naroda.



"Imamo rezultate i lidere Ivicu Dačića i Dragana Markovića Palmu koji su poznati i priznati u narodu i zato tražimo podršku od Palančana da u nedelju i oni izaberu bolji put za sebe i svoje porodice tako što će zaokružiti broj 4.", rekao je Vujić.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva