:

:

TV Most

Foto: Foto RTS

clock

Februar 23, 2018   12:05

0

217

Radovan Milojević u trci za svetskog preduzetnika godine

Za najboljeg svetskog preduzetnika u konkurenciji više od od 150 gradova i 60 zemalja širom sveta u trci je i preduzetnik Radovan Milojević iz "D.O.O Stublina".

Milojević se zahvalio svojim najbližim saradnicima i poslovnim prijatljeima koji su zajednički doprineli da postigne uspeh. 

"Mi naše ciljeve još nismo ostvarili, ali ova nagrada nam mnogo znači da smo na pravom putu", kaže preduzetnik godine.

Preduzetnički duh, finansijski pokazatelji, strategijsko usmerenje, prisustvo na regionalnom ili međunarodnom tržištu, inovativnost i lični integritet ključni su faktori uspeha.

"Stvarno smo gledali sve parametre, od finansiskih parametera do pozicije na tržištu, misije, vizije strategije, izvozne perspektive, mogućnosti rasta i odnose prema društvenoj zajednici", kaže Darko Budeč, predsednik žirija.

Tokom poslednjih pet godina koliko se program u Srbiji organizuje učestvovalo je više od 150 kompanija.

"Naši kandidati su standardni stalni članovi tog programa i imaju fantastične rezultate na razovorima za izbor za preduzetnika godine", kaže Ivan Rakić, rukovodeći partner.

"Kandidati iz Srbije su na tom takmičenju izuzetno zapaženi jer prepreke koje moraju da preskoče je nešto što je nesvakidašnje u svetu i ono što ih čini pravim herojima i našeg i stranog tršišta", kaže Mila Dimitrijević, rukovodilac projekta.

Jedina globalna nagrada ovog tipa dodeljuje se polovinom godine u Monte Karlu izuzetnim pojedincima za uspešne, rastuće i dinamične kompanije.

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva