:

:

TV Most

clock

April 28, 2017   12:05

0

207

SMS donacije za srećnije detinjstvo

Za samo četiri godine, broj dece u Srbiji smanjen je za oko 33.000 i zato je sada, više nego ikada, neophodno ulagati u sadašnju generaciju dece, buduće nosioce društva, saopštio je Unicef.

"Naši redovni donatori, zajedno sa nama, učestvuju u stvaranju boljeg života za decu u Srbiji. Programi koje sprovodimo su sveobuhvatna rešenja za decu i njihove porodice. Mi smo tu da pomognemo pre rođenja, tokom detinjstva do odrastanja, i tako do sledeće generacije dece," navodi se u saopštenju.

Unicef ukazuje da su mnogi nastavnici, radnici, lekari, umetnici, službenici, kao deca dobili podršku kroz programe koje je ta organizacija sprovodila u zemlji.

"Mnogi od tih plemenitih ljudi danas pomažu svojim mesečnim donacijama", izjavio je Mišel Sent-Lot, direktor Unicefa u Srbiji.

Redovne mesečne donacije putem SMS-a omogućila su sva tri mobilna operatera u Srbiji - Telenor, MTS i VIP, a uz podršku Algotech kompanije.

"Pozivamo vas da sledeća poruka koju pošaljete ima posebnu i trajnu vrednost! Pošaljite poruku 100 ili 200 na broj 9656 i kroz redovne mesečne donacije pokažite svoje opredeljenje za stvaranje boljeg sveta za decu", navodi se u saopštenju.

Unicef u Srbiji, i širom sveta, finansira se isključivo iz dobrovoljnih priloga pojedinaca, država i vlada, fondacija i kompanija, podseća ta organizacija.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva