:

:

TV Most

clock

Jun 21, 2018   22:54

0

224

Srpski kik bokseri očekuju medalje na Balkanskom prvenstvu u Sarajevu


Seniorski reprezentativac iz KBK "Niš",  Novak Radulović, višestruki šampion Balkana, namerava da odbrani zlatnu medalju iz prethodnih godina.


" Osvajao sam Prvenstvo Balkana poslednje tri godine, od kada sam i prešao u seniore. U 2017. godini sam pored zlatne medalje osvojio i pehar za najboljeg borca na Balkanu, tako da se nadam još jednoj zlatnoj medalji",ističe Novak Radulović, koji je ujedno i aktuelni profesionalni šampion Balkana.


Juniorske reprezentativke iz KBK "Niš": Neda Brkić, Natalija Savić i Sandra Savatić, u svom prvom učešću na Balkanskom šampionatu, nadaju se dobrom rezultatu, i osvajanju najsjajnijeg odličja.


 "Srbija će u dosta jakom sastavu, iako ne kompletna, konkurisati da ekipno osvoji pehar za najuspešniju reprezentaciju Balkana. Iako je reprezentacija dosta podmlađena, većini takmičara biće ovo dobra provera pred najjača takmičenja u ovoj godini: Svetsko prvenstvo za juniore u Italiji, i seniorsko Prvenstvo Evrope u Slovačkoj", istakao je Srđan Radulović, trener reprezentacije Srbije.  


 

Izvor: TV MOST

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva