:

:

TV Most

clock

Jun 23, 2017   12:05

0

120

Učenici sa KiM sutra se vraćaju kući

Srećan put na centralnom ispraćaju poželeće im Predsednik Odbora za pomoć Srbima KiM Milorad Arlov, Ministar prosvete i kulture RS Dane Malešević i načelnik opštine Šamac Đorđe Miličević.

“Poželećemo im srećan put sa mesta gde smo ih dočekali pre sedam dana. Da pozdrave svoje porodice i drugare i čuvaju Kosovo Metohiju. Najveća zahvalnost porodicama i osnovnim školama RS koje se ugostile i ulepšale početak školskih letnjih praznika, pružili im gostoprimsvo i slobodu koju nemaju od svog rođenja na Kosovu i Metohiji. Iduće godine, u junu sedmi projekat dolaska srpske dece iz najugroženijih socijalnih porodica sa čitavog Kosmeta”, kaže predsednik Odbora za pomoć Srbima KiM Milorad Arlov.

Arlov takođe kaže da će sa članovima banjalučkog Odbora za pomoć Srbima Kosova i Metohije od 25. do 28. juna prisustvovati obeležavanju Vidovdana u Gračanici, Gazimestanu, Kosovskoj Mitrovici i Zubinom Potoku, navodi se u saopštenju.

Šesti šrojekat, Spojimo srpsku decu Kosova i Metohije i Republike Srpske, organizovao je banjalučki Odbor za pomoć Srbima Kosova i Metohije u saradnji sa ministarstvom prosvete i kulture RS, kabinetom predsednika RS i Vlade RS, gradovima i opštinama RS, Kancelarijom za KiM vlade Srbije.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva