:

:

TV Most

Foto: Foto RTS

clock

Jul 16, 2018   13:42

0

242

Vučić: O budućnosti Srbije odlučivaće građani


Aleksandar Vučić je, obraćajući se građanima Vrnjačke Banje povodom 150. godišnjice turizma u tom gradu, rekao da imamo veliki posao da rešavamo – problem generacija.


"Imamo veliki posao, posao da rešavamo problem generacija. Da li ćemo uspeti u svemu. Neće biti lako. Teško je uhvatiti se ukoštac sa kosovskim čvorom. Imate sa jedne strane naše u zemlji koji će vam reći da ne valja šta god da uradimo, ali ako ostavimo ovako, samo ćemo mi da krvarimo i da dan za danom svaki dan i da gubimo naše stanovništvo i da nekima drugima prepuštamo naša vekovna ognjišta", rekao je Vučić.


Naveo je da nećemo biti kukavice, već da budemo hrabri, da se borimo za našu zemlju i da uradimo sve što možemo da probleme ne ostavljamo našoj deci.


“Nemam poverenja u one iz Prištine i one koji su im u poslu razaranja Srbije pomagali, ali da to ne znači da neću da se borim i reći ću vam istinu i od vas ćemo tražiti konačnu presudu da donesete, a daću sve od sebe, jer meni nije cilj da postanem bogat za vreme mandata. Hoću da rešim probleme građana Srbije koji postoje stotinu godina", rekao je predsednik Srbije.


Vučić je rekao da su se neki smejali na početku reformi ali da se uspeh i rezultati tih reformi vide kako u Vrnjačkoj Banji tako i u celoj Srbiji. 


On je najavio da gradjani uskoro mogu da očekuju značajno povećanje plata. 


On se zahvalio gradjanima Vrnjačke Banje koji su prihvatili teške korake koji dovode do boljeg.


“Danas sam mogao da kažem medicinskim sestrama da će bolje da žive, da će imati značajno veće plate, da će imati bolju budućnost. Danas vam kažem da ćete svi u svakoj godini osećati značajan boljitak jer danas imamo sigurnu kasu”, objasnio je predsednik Vučić.


Rekao je da Srbija smanjuje javni dug da ne bi deci ostavili dugove koje su prethodnici ostavili državi.


“Hoću da im ostavimo čistu i sigurnu budućnost, čistu i sigurnu kasu. Hoću da naši gradovi i naša mesta budu bogatija”, naglasio je Vučić i dodao da to neće biti lako.


Rekao je da su “vredni i pošteni ljudi uvek uspešniji i uvek će pobedjivati one koji hoće da točak istorije vrate unazad”.


Predsednik Vučić je u pratnji ministara u Vladi Srbije prisustvovao postavljanju kamena temeljca hotela “Merkur Palass”, novog objekta Specijalne bolnice “Merkur”.


U Vrnjačkoj Banji povodom proslave 150 godina turizma u tom gradu potpuno je rekonstruisana gradska promenade, šetalište i vodopad na Crkvenom Brdu.

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva