:

:

TV Most

clock

Maj 25, 2018   12:05

0

185

Vučić o ZSO: Ne očekujte mnogo bolje, biće teško


Aleksandar Vučić je nakon obilaska radova na Koridoru 11 kod Obrenovca, na pitanje da li postoji neko na zapadu ko kaže da Srbija nije problem, već da je jasno da Albanci ne žele da formiraju ZSO, rekao da svi to znaju, ali da to nikoga posebno ne interesuje, posebno ne one koji su priznali nezavisnost Kosova.




  Ukazao je da niko nije reagovao na izjavu koordinatora za dijalog Beograda i Prištine kosovskih vlasti Avnija Arifija.


"Svojevremeno je Dejvid Makalister bio fer, pa je rekao albanskom premijeru Ediju Rami da bi, da je Srbija učinila nekom Albancu ono što je učinjeno Marku Đuriću u Prištini, Vučić bio obešen nasred UN. Živimo u dvostrukim standardima, nešto važi za nas, nešto za njih. Tako je bilo i biće", kazao je Vučić.



Istakao je da je naša želja da se izborimo za bolji status, te da je važno što nam prijatelji kao što je kineski predsednik Si Điping šalju pisma, primaju ga u Turskoj, Rusiji, i na zapadu iz više poštovanja.



"Njihov interes je da guraju nezavisno Kosovo, a naše da štitimo naš narod. Ne očekujte mnogo bolje, biće teško", zaključio je Vučić.



O hapšenju u SAD



Odgovarajući na pitanje novinara o hapšenju grupe ljudi u SAD, a među kojima su, kako navode mediji, i bliski saradnici Vuka Jeremića, Vučić je naveo da je reč o Patriju Hou i šeiku Tidijanu Gadiou, koji su uhapšeni u korupcionaškom skandalu od tri miliona evra, a srpskoj javnosti su poznati kao bliski saradnici Vuka Jeremića i njegove organizacije CIRSD.



Kako je rekao reč je o ozbiljnim međunarodnim kriminalcima i dodao: "To smo znali, nije to od juče".



Kako je rekao, uplaćivane su i pare iz stranih mabasada, a videće se šta će tu da se ispetlja i o čemu se radi, kao i da će "svirati klavir".



"Te lopove i secikese ostavite po strani", rekao je Vučić, te dodao da je na drugoj strani danas dobar dan, između ostalog, i zbog izgradnje mosta kod Obrenovca, vesti


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva