:

:

TV Most

clock

Jul 26, 2017   12:05

0

158

Zvečan: Normalizovano vodosnabdebanje

Već su u okviru projekta Rekonstrukcije sekundarne vodovodne mreže u Zvečanu, koji je finansirala kancelarija EU,izvrseni radovi na rekonstrukciji rezervoara za vodosnabdevanje naselja Zvečan.

Radovi na rekonstrukciji bazena pijaće vode nisu uticali na vodosnabdevanje, jer je prethodno izvršeno prespajanje vodovodne linije, tako da je sva količina vode iz mitrovačkog vodovoda direktno usmeravana u vodovodnu mrezu Zvečana.

"Bazen pijaće vode od 250 metara kubnih, koji se nalazi na putu ka Malom Zvecanu, očišćen je, dezinfikovan i rekonstruisan prvi put nakon 60 godina i očekujemo da se napuni vodom, nakon čega je neophodno izvrsiti bakteriološko-hemijsku analizu od strane instituta za javno zdravlje Kosovska Mitrovica. U očekivanju rezultata molimo stanovbnostvo da od 15 časova ne koristi vodu za piće dok ne dobijemo potvrdu nadležnih službi o ispravnosti vode o čemu će gradjani biti omah obavešteni" kažu nadležni iz opštine Zvečan,navodi se u obavestenju za javnost rukovodstva opstine Zvečan.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva