:

:

TV Most

clock

April 26, 2015   12:05

0

115

Preminuo radnik "Tigra"


"Sa velikim žaljenjem kompanija Tigar Tyres obaveštava javnost da je naš radnik Dragan Sokolović preminuo od povreda zadobijenih u nesreći koja se dogodila 23.aprila u Valjari", navedeno je u saopštenju.

"Prema saznanjima koje smo dobili od SOS International, stručni tim Univerzitetske klinike u Bohumu saopštio je da je u nedelju u 03.00 sati, povredama podlegao Dragan Sokolović, rođen 9.januara 1972, radnik Održavanja u Valjari", navela je kompanija.

U saopštenju se precizira da je Sokolović stradao usled dužeg udisanja vrelih gasova koji su izazvali unutrašnje povrede pluća.

"Tim specijalista u Nemačkoj je učinio sve što je medicinski moguće u jednoj od najmodernijih ustanova za lečenje opekotina u ovom delu sveta. Nažalost, opekotine su takva vrsta povreda da se neželjene posledice i komplikacije javljaju tek nakon nekoliko dana", saopštio je "Tigar tyres", ukazujući da "neželjene posledice koje su se desile kod Dragana Sokolovića nije bilo moguće sanirati".

Ostala dvojica povređenih radnika, Dejan Mladenović i Miodrag Panić, za sada su u nepromenjenom stanju i lekari u Nemačkoj vode borbu za stabilizaciju njihovog zdravstvenog stanja, navedeno je u saopštenju.

Od trojice njihovih kolega koji su smešteni u Opštoj bolnici u Pirotu, Nebojša Jovanović je juče pušten na kućno lečenje, a ostala dvojica, Saša Veljković i Boban Blagojević, u stabilnom su stanju.

"Saša će najverovatnije u ponedeljak biti pušten kući, a Boban će zbog povreda šaka u ponedeljak biti upućen na konsultacije u Niš, na Kliniku za rekonstruktivnu hirurgiju", istaknuto je u saopštenju.

Kompanija "Tigar Tyres" izrazila je iskreno i najdublje žaljenje zbog smrti Sokolovića i navela da će pružiti svu neophodnu pomoć i podršku porodici nastradalog kolege.

Nesreća se dogodila 23. aprila u takozvanoj pripremnoj sobi, koja se nalazi u pogonu Valjare, a uzrok je strujni udar.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva