:

:

TV Most

clock

Oktobar 25, 2015   12:05

0

113

Saobraćaj slabijeg inteziteta

Prema informacijama Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na deonicama na kojima su započeti radovi, režim saobraćaja je izmenjen i usporen, pa je savet vozačima da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, i da brzinu kretanja vozila prilagode datim uslovima na putu.

Od 26. 10. u vremenskom periodu od sedam do 17 časova izvodiće se radovi na redovnom održavanju na starom mostu preko Dunava kod Beške, na državnom putu I A reda broj 1.

Za vreme izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna traka i radovi u ovoj traci će se izvoditi tri dana.

Od 21. do 31. oktobra, od sedam do 19 sati izvodiće se radovi na uređenju autobuskog stajališta i sanacija kolovoza na stajalištu državnog puta I A reda broj 1, (autoput E-75) kod naplatne stanice "Mali Požarevac", izlaz prema Mladenovcu, u obe trake. Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmenično.

Zbog radova na mostu preko reke Rače i železničke pruge Markovac-Svilajnac na državnom putu I A reda broj 1, (na autoputu E-75) u smeru od Beograda ka Nišu, od 10 časova 19. oktobra biće zatvoren i preusmeren saobraćaj na suprotnu stranu autoputa na brzu traku u smeru Beograda.

Takav režim saobraćaja biće na snazi do 15. novembra Saobraćaj će se na tom delu autoputa odvijati dvosmerno uz ograničenu brzinu i nešto usporeniju vožnju.

U toku je rehabilitacija nadvožnjaka na deonici Subotica - Novi Sad, posle naplatne stanice Sever, kod Novog Sada, koja, prema podacima Javnog preduzeća "Putevi Srbije", nije u funkciji.

Očekivani rok završetka radova na rehabilitaciji nadvožnjaka, ukoliko vremenski uslovi dozvole je 15. novembar tekuće godine.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva