:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Decembar 03, 2019   9:20

0

362

Advokat Vlajić: Ne znamo na kojim dokazima se zasniva optužnica

Advokat Nebojša Vlajić kaže da još nisu poznati dokazi na kojima tužilac zasniva optužnicu kojom se tereti šestoro Srba u slučaju ubistva Olivera Ivanovića.

Kosovsko specijalno tužilaštvo podnelo je Osnovnom sudu u Prištini optužnice protiv šestoro Srba za ubistvo Olivera Ivanovića.

Oni se terete za više krivičnih dela – za "Učešće ili organizovanje kriminalne grupe", za "Zloupotrebu službenog položaja", "Pomoć u izvršenju krivičnog dela teškog ubistva", "Otkrivanje službene tajne" i "Manipulaciju dokazima".

Advokat Nebojša Vlajić kaže da ne samo porodica, već i javnost s pravom očekuju da se rasvetli ubistvo Olivera Ivanovića.

"On je velikan našeg naroda, i javnost s pravom očekuje da se sazna ko je naredio i izvršio ubistvo. Iz ovog juče objavljenog možemo samo da nagađamo. Mi nismo videli optužnicu, već samo ono što je objavljeno na sajtu – prepričano šta tužilac tvrdi i stavlja na teret", rekao je Vlajić.

Dodaje da nisu navedeni dokazi. "Tužilac kaže da je više od 100 svedoka saslušao, neke i više puta, a ne znamo šta su rekli i na kojim dokazima zasniva optužnicu", rekao je Vlajić.

Izvor: RTS

Oliver IvanovićubistvooptužniceKiMSpecijalno tužilaštvo
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva