:

:

TV Most

Foto: Sportske novosti

clock

Oktobar 12, 2019   18:27

0

260

Albanci procvocirali, Srbi utrčali - prekinut meč Breše i Vojvodine (video)

Prijateljska utakmica u mestu Orzinuovi između Breše i Vojvodine prekinuta je posle incidenta u 52. minutu, pri vođstvu domaćina od 2:1.

Domaćin je u trenutku prekida vodio 2:1 (2:1), a meč je završen posle samo 50 minuta. Tada se sa suprotne strane terena pojavilo desetak ljudi koji su mahali albanskim zastavama i počeli da provociraju grupu od dvadesetak navijača Vojvodine, koji su nakon toga uleteli na teren sa željom da se fizički obračunaju s njima.

Nije došlo do bliskog susreta, ali je odlučeno da se, za svaki slučaju, fudbal više ne igra. Fudbaler domaćih Mario Baloteli iz određenih razloga odbio je da nastavi sa igranjem utakmice, pa su oba tima otišla u svlačionicu.

Kada je igra u pitanju, Breša je vodila 2:0 već posle 13 minuta, a u finišu poluvremena smanjio je Đuričin.

Inače, u znak podrške članu druge šampionske generacije Vojvodine i sadašnjem treneru Bolonje Siniši Mihajloviću, koji je veći deo svoje igračke i trenerske karijere proveo u Italiji i koji se trenutno bori sa leukemijom, igrači dva tima na teren su izašli u majicama na čijim leđima je pisalo "Mihajlović 11", dok je na grudima na italijanskom bilo napisano Forza Sinisa!.

Vojvodina je igrala u sledećem sastavu: Simić - Stojković, Đurić, Saničanin, Vučić (od 27. Petković) - Drinčić, Đurišić - Đuričin (od 46. Kokir), Bojić (od 46. Nikolić),

Izvor: Novosti online

fudbalincident
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva