:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Februar 20, 2020   12:33

0

72

Ambasada: Kosnet u kontinuitetu poziva na ukidanje taksi

Američki ambasador u Prištini, Filip Kosnet, je tokom svih dosadašnjih sastanaka sa političkim predstavnicima Albanaca, kao i tokom redovnih susreta sa premijerom Aljbinom Kurtijem, ukazivao na ekonomske prednosti hitnog ukidanja taksi na proizvode iz centralne Srbije, podsetila je Ambasada SAD u Prištini.

 

"Na svim tim susretima, kao i tokom svojih redovnih sastanaka sa premijerom Kurtijem, ambasador Kosnet govori o važnosti odnosa SAD-a s Kosovom, s naglaskom na napredak naših zajedničkih ciljeva obezbeđivanja mira, pravde i prosperiteta i ekonomskim prednostima hitnog ukidanja taksi", navodi se u saopštenju američke Ambasade, objavljenom na zvaničnoj fejsbuk stranici.
Navodi se da ambasador Kosnet danas nastavlja svoje susrete sa predstavnicima nove prištinske vlade sastankom sa ministrom unutrašnjih poslova, Agimom Veljiuom.
Podseća se da se Kosnet do sastao sa predsednicom parlamenta Vjosom Osmani, potpredsednicima vlade Hotijem i Abazijem, kao i sa ministrom spoljnih poslova Glaukom Konjufcom.
Dodaje se da će se Kosnet sastati sa ostalim ministrima i liderima drugih stranaka.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva